• Qellimi yne kryesor eshte t’u sherbejme klienteve me cilesi dhe profesionalizem, qe pushimet e tyre prane Hotel Twin Towers te jene te paharrueshme. Per te arritur kete, nje rendesi te vecante i kushtojme perzgjedhjes se stafit qe te jete profesionist, i apasionuar pas punes dhe i sjellshem me klientin. Here pas here organizojme trajnime te tij ne fushat e sherbimeve qe ofrojme, duke perqafuar trendin e kohes dhe aplikuar tek klientet tane. Stafi yne do ju shoqeroje gjate gjithe qendrimit ne hotel, mos hezitoni ti drejtoheni per cdo nevoje tuajen!