• Akomodimi ne Hotel Twin Towers eshte i paharrueshem! Te gjitha suitat dhe dhomat jane te arreduara me nje stil modern dhe komfort, ku kombinimi i ndricimit te ngrohte dhe ngjyrave te qeta, krijojne nje ambjent unik. Dhomat kane ballkon, nga i cili pamja e mrekullueshme e detit apo malit, ju shoqeron gjate gjithe kohes. Hoteli ofron 24 suita dhe 72 dhoma me nje kapacitet akomodimi prej 343 shtreter.