I pozicionuar strategjikisht ne qender te bulevardit te qytetit bregdetar te Shengjinit, dhe vetem 100 metra larg detit, Hotel Twin Towers eshte zgjidhja perfekte si per te interesuarit per te kaluar pushimet ashtu edhe per udhetimet e biznesit.

I inaguruar ne vitin 2019, hoteli eshte kompletuar per te permbushur maksimalisht kerkesat dhe nevojat tuaja, duke bere te mundur, qe akomodimi ne kete hotel te jete nje pervoje qe do te perseritet!

Arredimi i suitave dhe dhomave te cilat kane nje hapesire te konsiderueshme, eshte bere me stil modern, ku cdo gje eshte zgjedhur me shije dhe vemendje te vecante ndaj cdo detaji.

Restoranti me gatimet tradicionale dhe perendimore, Bar-Pasticeria me pijet, kokteilet dhe embelsirat, do ju shoqerojne gjate gjithe qendrimit tuaj ne hotel.

Palestra e kompletuar me teknologjine me te fundit eshte ne sherbimin e klienteve gjate gjithe periudhes se qendrimit ne hotel.

Nje vemendje te vecante i kemi kushtuar biznesit, me venien ne dispozicion te nje salle konferencash me te gjithe infrastrukturen dhe pajisjet e nevojshme.

  • Investimi Cilesor, Arkitektura Moderne, Suitat, Dhomat, Sherbimi dhe Vendodhja e bejne Hotel Twin Towers destinacionin e endrrave tuaja.