perse-te-zgjidhni-hotel-twin-towers

Përse të zgjidhni Hotel Twin Towers

2019

Ndërtuar në

24

Suita

72

Dhoma

343

Shtretër

akomodimi

Arredim qe siguron komfort maksimal dhe hapesira qe rralle i keni hasur!

Do te shijoni kafen, pijet freskuese, kokteilet, embelsirat dhe akulloret e pergatitura me shume dashuri nga stafi yne!

Me kapacitet 320 vende, ofron kuzhine perendimore dhe tradicionale!

Arredimi

Arredim qe siguron komfort maksimal dhe hapesira qe rralle i keni hasur!

Do te shijoni kafen, pijet freskuese, kokteilet, embelsirat dhe akulloret e pergatitura me shume dashuri nga stafi yne!

Me kapacitet 320 vende, ofron kuzhine perendimore dhe tradicionale!

facilitetet

Facilitetet