Arredim qe siguron komfort maksimal dhe hapesira qe rralle i keni hasur!

Do te shijoni kafen, pijet freskuese, kokteilet, embelsirat dhe akulloret e pergatitura me shume dashuri nga stafi yne!

Me kapacitet 320 vende, ofron kuzhine perendimore dhe tradicionale!

Arredimi

Arredim qe siguron komfort maksimal dhe hapesira qe rralle i keni hasur!

Do te shijoni kafen, pijet freskuese, kokteilet, embelsirat dhe akulloret e pergatitura me shume dashuri nga stafi yne!

Me kapacitet 320 vende, ofron kuzhine perendimore dhe tradicionale!